Robotterne

Vores robotter er af absolut topkvalitet. Vi kan byde på den nyeste plejeteknologi direkte fra Japan.

Herunder kan du se de modeller, vi benytter i driften i øjeblikket, samt de robotter vi tester.

Robotter i drift i institutionen

Disse robotter benyttes i vores døgnpleje netop nu:

 • 1 stk. RoboCare Child Guard 59i (døgnautomat)
 • 4 stk. GoMo-GoMo kid (fuldautomatisk alt-i-én robot)
 • 5 stk. FaKé Mutashi Robo-Care p2000 (擬似ロボット) (fuldautomatisk alt-i-én robot)
 • 5 stk. JG Omutsu 3000 (fuldautomatisk bleskiftestation)
 • 2 stk. Motenashi E35 (underholdningsrobot)
 • 2 stk. oBot 5778i robotgulvvasker
 • 2 stk. oBot 6060s robotstøvsuger
 • 1 stk. SakShi model F (steriliseringsstation)
Robotter under test

Vi har indgået et tæt samarbejde med Japans 3 største robotfabrikanter. Det betyder, at vi altid har de nyeste modeller på institutionen. Allerede før robotterne ruller ud på markedet i Japan og resten af verden, har vi haft dem på prøve i institutionen i Herlev. Vi hjælper nemlig flere af Japans robotgiganter med at betateste deres robotter, før de udgives i handelen.

Betatest

Vores betatests udføres i første omgang på robotdukker. Dukkerne er udstyret med hundredevis af sensorer og en avanceret, kunstig intelligens, der gør, at de reagerer og påvirkes præcis som et rigtigt barn. På den måde kan vi betateste robotterne grundigt, uden at menneskeliv er i fare.

I betatesten sikrer man, at plejerobotterne lever op til de strengeste sikkerhedskrav. Først når alle krav er testet og opfyldt, går man til alfatesten.

Her er de robotter der er under betatest i øjeblikket:

 • GoMo-GoMo kid 2.0 (fuldautomatisk alt-i-én robot)
 • FaKé Mutashi Robo-Care i5200 (fuldautomatisk alt-i-én robot)

Der laves udførlige tests for at sikre, at robotterne har optimal balanceevne. Disse tests er din sikkerhed når barnet skal fragtes fra legeområdet til en bleskiftestation.

Test af balanceevne på FaKé Mutashi Robo-Care i5200:

Alfatest

Så snart betatest-fasen er overstået, er det tid til at teste robotten på rigtige menneskebørn. Robotterne er praktisk talt klar til at gå i produktion og blive sendt ud på markedet. Denne fase er blot en praktikalitet påkrævet af lovgivningen på området.

Du kan, som forælder, spare 50% af abonnementet ved at tilmelde dit barn til denne alfatest-fase. Det kan du gøre på tilmeldingsformularen. Du kan også sagtens tilmelde dit barn til alfatesten senere i forløbet. I så fald nedsættes dit månedlige abonnement med 50%.

Vi har i øjeblikket følgende robotter i alfatest i institutionen:

 • JG Omutsu 3500a (fuldautomatisk bleskiftestation)
Fremtiden

Det er svært at spå, især om fremtiden. Hos Herlevs Fuldautomatiske Vuggestue tror vi på en fremtid, hvor den kunstige intelligens overgår vores egen. Vi arbejder med en teknologi, der er under en eksponentiel udvikling.

I dag programmerer vi robotter og foretager betatests og alfatests af robotterne. I morgen kan det meget vel være robotterne, der programmerer og tester sig selv. Hvem ved? Måske er det en dag os mennesker, der passer og plejer robotternes afkom. Det vides ikke, men én ting er sikkert – det er en spændende udvikling!